Jäsenet

Sairaalat ja terveyspalveluyritykset

HYKSin

HYKSin tarjoaa erikoissairaanhoitoa Helsingin yliopistollisessa keskussairaalassa. Erikoisaloina ovat erityisesti pediatria sekä neurokirurgia.

Docrates

Docrates on Pohjoismaiden ainoa yksityinen syöpäsairaala ja se sijaitsee Helsingissä. Erikoisaloina erityisesti eturauhassyövän ja rintasyövän hoito sekä diagnostiikka.

Klinikka Helena

Plastiikkakirurgiaan ja rintasyöpäleikkauksiin erikoistunut klinikka Savonlinnassa, Järvi-Suomessa

Aava Terveyspalvelut

Aava on päiväkirurgiaa sekä muita terveyspalveluita tarjoava perheyritys. Modernit tilat ja huippuosaajat luovat hyvän perustan ulkomaisille potilaille.

Potilasvälittäjät

Amber Life

Potilasvälitysyritys Amber Life toimii Ukrainan, Valko-Venäjän sekä Venäjän alueella. 

Path Surgery & Klinik Link

Path Surgery toimii USA:Ssa ja tytäryhtiö Klinik Link on erikoistunut venäläisten potilaiden välittämiseen Suomeen. Yrityksellä on pysyvä toimipiste Pietarissa, Venäjällä.

Aurora Xplorer

Suomalainen yritys joka tarjoaa matkapalveluita itsenäisille kiinalaismatkailijoille tähtää myös kasvuun terveysturismimarkkinalla

Muut alan toimijat

Fi-Ru Media Services

Venäjän kielen läännöspalveluita ja konsultointia tarjoava yritys

Kruunupuisto

Punkaharjulla sijaitseva Kruunupuisto on täyden palvelun hotelli ja liikunta- sekä kuntoutuskeskus. Uudet ja modernit tilat sopivat aktiiviliikuntaan ja monipuoliseen kuntoutukseen.

Haikon Kartano

Haikon Kartano on perinteikäs hotelli kauniissa Porvoossa.  Majoitus sekä miljöö tarjoavat hyvät puitteet toipumiselle tai kuntoutukselle.